Alternatieve KinderBoekenWeek 2017

cropped-KBW-droomjuf-lesaanbod.png

Graag wil ik inhaken op het thema ‘griezelen’ van de Kinderboekenweek van 4 tot 13 oktober. Veel christelijke ouders en scholen zijn niet heel blij met dit thema. Sommige scholen hebben hierom besloten om een ander thema te kiezen dan het griezel thema van de Nationale KinderBoekenWeek 2017. Super gaaf! Misschien dat er nog een aantal ouders of scholen twijfelen om dit thema te kiezen bij jullie op school en daarom wil ik christelijke ouders en scholen helpen.

Zelf zit ik al zo’n acht jaar in de kerk en ik werk nu zo’n vijf jaar in het onderwijs. Vanaf vorig jaar ben ik mijn eigen bedrijf “DroomJuf” begonnen in het onderwijs en geef ik o.a. gastlessen in creativiteit, techniek en sport, ook begeleid ik scholen in hun visie op deze vakken en schrijf ik veel lesmateriaal voor scholen en organisaties. De naam “DroomJuf” is niet gericht op dat ik zo’n geweldige juf ben, maar omdat ik kinderen wil leren om hun dromen te vinden en uit te laten stappen in de talenten die ze van God hebben gekregen. Ik voel mij geroepen om net als Esther uit de Bijbel “voor een tijd als deze…”. We mogen als christenen opstaan en in actie komen en ik wil dat graag doen tijdens deze Kinderboekenweek in mijn vakgebied.

Aangezien er tijdens een normale Nationale Kinderboekenweek veel gastdocenten, workshops en bibliotheekbezoeken zijn wil ik graag voor scholen die niet meedoen aan de griezelweek een alternatief aanbieden in de vorm van een workshop of gastles binnen hun gekozen thema. Ik wil dit ook (in overeenstemming met de school) gratis of tegen gereduceerd tarief aanbieden omdat ik scholen wil steunen in dit statement om niet aan de griezelweek mee te doen.

Mocht uw school hebben besloten om niet aan dit thema mee te doen dan wil ik uw school graag helpen tijdens de Kinderboekenweek met een workshop of gastles. Een school ontvangt namelijk tijdens de normale Nationale Kinderboekenweek veel gratis lesmateriaal en andere dingen om de Kinderboekenweek vorm te geven en als de school een ander thema kiest moeten ze meer zelf doen. Er zijn trouwens kant en klare christelijke thema’s met lesmateriaal en liedjes (zie onderaan), dus het hoeft géén extra belemmering te zijn voor uw school.

Mocht u het gevoel hebben: hier moet ik iets mee, wacht dan niet langer en kom in actie.

Mijn gegevens:
e-mail: info@droomjuf.nl
website: www.droomjuf.nl
telefoon: 06-51682534

 

Lesmateriaal Kriebels in je buik:
Website van de christelijke tegenhanger: http://www.christelijkekinderboekenmaand.nl/ hierop kunnen scholen lesmateriaal, cd’s, boeken, gedichtjes etc. bestellen.
Christelijk nummer gemaakt als tegenhanger van de griezelweek door Make Some Noice – We are safe: https://www.youtube.com/watch?v=zrpG5BDHlBg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *