DroomJuf Gastdocenten

Lisanne-droomjuf - even voorstellen-v1

Lisanne Nieuwelink

Sinds kort mag ik, Lisanne Nieuwelink, mijzelf een “DroomJuf’ noemen. Ik studeer Gezondheidswetenschappen aan de VU in Amsterdam en geef gastlessen voor DroomJuf. Van topics omtrent gezondheid, duurzaamheid en creativiteit word ik erg enthousiast.
Daarnaast houd ik van fotografie, bakken, koken en reizen. 

Ik vind het heerlijk om voor de klas te staan omdat ik het idee heb dat ik kinderen écht iets kan leren wat ze nog niet wisten. Het is enorm leuk als kinderen gaan nadenken over een bepaald onderwerp en ze zelf met ideeën en opvattingen komen die erg raak en actueel zijn. Het onderwijs heeft me altijd enorm getrokken en ik ben dankbaar dat ik nu mijn studie en verdere interesses kan combineren door gastlessen te geven in het basisonderwijs. Wellicht tot snel in uw klaslokaal!

Matthijs - Droomjuf

Matthijs Vermeulen

Ik ben Matthijs Vermeulen en ik werk bij DroomJuf sinds september 2017. Ik studeer Technische Bestuurskunde aan de TU Delft en heb mede daardoor een interesse ontwikkeld voor programmeren en modelleren. Verder houd ik van voetbal, lezen en muziek maken.

Het leuke aan het voor de klas staan vind ik dat je kinderen echt enthousiast kan maken voor iets, door ze te laten zien wat er voor hen allemaal mogelijk is. Ik heb het voorrecht om technieklessen te geven, waarbij kinderen leren werken met nieuwe programma’s waarmee ze hun creativiteit kwijt kunnen op een technische manier. Vaak genoeg sta ik versteld van wat kinderen aan creativiteit en inzicht in hun mars hebben. Om ze ertoe te zetten en eruit te halen wat erin zit, zie ik als
de grootste uitdaging van het lesgeven.