Bijles

ik-kan-het-wel-v2

Als ouder wilt u natuurlijk het allerbeste voor uw kind. U wilt waarschijnlijk uw kind motiveren en helpen waar dat kan. Toch heeft niet iedere ouder het talent en/of de tijd om zijn/haar kind altijd te helpen met het schoolwerk. Daarom willen wij u helpen om uw kind zo goed mogelijk te helpen in de vakgebieden die moeilijk zijn voor uw kind en kunnen we er mede door zorgen dat uw kind weer gaat dromen.

Wij bieden als extra service aan dat als school ons toestemming geeft wij contact onderhouden met de leerkracht(en) van uw kind. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat we uw kind zo goed mogelijk kunnen helpen op de vakgebieden waarin uw kind dat het meest nodig heeft. Aangezien wij in het onderwijs werkzaam zijn kennen wij bijvoorbeeld alle vaktermen, toets gemiddeldes, kerndoelen en methodes waar uw kind mee te maken krijgt. Wij kunnen u ontzorgen door vakinhoudelijk met de leerkracht van uw kind te praten en kunnen samen een plan opstellen om uw kind weer te laten dromen voor de toekomst.

De bijlessen aangeboden door Droomjuf worden gegeven in Maassluis en kosten vanaf twintig euro per uur. Voor aanvragen en meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: info@droomjuf.nl