Inhuren DroomJuf – Sportief

Gymles:
Uw school of organisatie kan ons inhuren voor gymlessen. Wij verzorgen kwalitatieve gymlessen gebaseerd op de kerndoelen van bewegingsonderwijs. Wij zijn volledig bevoegd om gymles te geven op het basisonderwijs en zorgen ervoor dat iedere les een sportief feestje is voor de leerlingen. U kunt ons bijvoorbeeld inhuren tijdens een ziekteperiode van uw gymdocent of bij een zwangerschapsverlof van uw vakleerkracht gym. Voor overige gymlessen is dit altijd mogelijk in overleg.

Gymles

Sportdag:
Wij nemen graag uw sportdag voor onze rekening. Wij bieden sportdagen aan op verschillende niveaus. Zo kunnen we u de volledige sportdag uit handen nemen of slechts een aantal onderdelen tijdens uw sportdag. Wij bieden onze sportdagen graag op maat aan voor uw school of organisatie.

Sportdag

Hockeyles:
Wilt u met uw school eens verdiepen in een moderne sport als hockey of is er binnenkort een hockeytoernooi en u wilt met uw school goed voor de dag komen? Huur ons dan in om het niveau omhoog te krijgen of om de basis aan te leren. Voorbeelden wat wij aanleren zijn: pushen, schuifslag, slaan, 1-2tjes, trucjes, keepen, scoren op doel, strafcorner, strafballen en partijtje. Bent u al enthousiast geworden? Wij bieden graag de hockeylessen op maat aan.

Hockey

Hardlooptraining:
Vindt u het belangrijk als uw leerlingen goed in hun vel zitten en trainen voor een goede conditie? Meld u dan aan voor de hardlooptraining voor uw school of organisatie. We gaan spelenderwijs aan de slag met het leren hardlopen en stapsgewijs bouwen we de conditie op van de leerlingen. Het maakt niet uit of de leerlingen beginnend zijn of gevorderd, wij bieden het voor u op maat aan.

Hardloop

Voor de prijzen en extra informatie kunt u mailen naar: info@droomjuf.nl