Over DroomJuf

Mijn passie voor onderwijs, creativiteit en de drive om kinderen bewust te maken van hun talenten heeft ertoe geleid dat ik DroomJuf ben gestart. Vanaf mijn twintigste ben ik, Eline van den Doel, in het bezit van mijn PABO-diploma en sinds die tijd sta ik met veel plezier voor de klas. In de afgelopen jaren heb ik voor diverse groepen gestaan, van een tweedeklas VMBO tot verschillende groepen in het basisonderwijs. Momenteel ben ik ook één dag in de week werkzaam op basisschool De PWA in De Lier. Tevens heb ik mijn diploma voor bewegingsonderwijs en ben ik bevoegd om gym te geven aan kinderen t/m 12 jaar.

Vanuit mijn eigen hobby’s en talenten heb ik veel passie voor alles wat te maken heeft met sport, kunst, cultuur, techniek en bovenal met creativiteit. In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig met de gekste Doehetzelf-projecten, van het ontwerpen en maken van een eigen bureau tot het ontwerpen en naaien van kleding. Daarnaast ben ik gek op sporten: ik sta graag in de sportschool, ben een fanatieke hockeyster en ontdek graag nieuwe bewegingsactiviteiten. Van mijn hobby’s heb ik daarom mijn beroep gemaakt, omdat ik geloof dat leerlingen in hun hobby’s ontdekken wie ze zijn, wat ze voor dromen hebben voor de toekomst en kinderen een extra motivatie hebben voor hun schoolwerk.

Het is niet mijn doel om van iedere leerling een kunstenaar of profvoetballer te maken, maar hoe fijn zou het zijn als er later een creatieve secretaresse is die mooie flyers maakt voor het bedrijf of een sportieve accountant die een plan opzet om zijn collega’s fit te laten voelen in hun statige baan? Daar wordt toch iedereen vrolijk van? Als iedereen zijn talenten eens zou ontdekken en zou gaan inzetten dan zouden bedrijven en instanties nog veel beter worden. En daarom moeten we klein beginnen… bij onze kinderen!

DroomJuf is een onderdeel van het bedrijf “Creation Partners”(VOF). Samen met mijn man ben ik eigenaar en oprichter van dit bedrijf. Naast DroomJuf hebben wij nog andere vertakkingen in ons bedrijf en richt ons bedrijf zich met name op creatieve, technische producten en op het ontwerpen hiervan.

Eline van den Doel

pasfoto-eline